top of page
Peter van Geest en Ivonne Bom.

Wij

Peter van Geest  en  Ivonne Bom

 

Zijn in 2015 begonnen met hun bedrijf Home Sail & Bike. 

Met veel enthousiamse hebben ze op 26 juli 2015 het start schotgegeven.

Peter van Geest

Na een carriere in Belgie als chef-kok heeft Peter het roer omgegooid. Door zijn passie voor zeilen en zijn zeilboot "Noorderlicht" ging hij enkele jaren werken als matroos op de Mare van Fryslan. Dit zeilschip verzorgt fiets-vaarvakanties op het IJsselmeer en de Waddenzee. Na verloop van tijd wilde Peter weer " Culinair van Geest" zijn, en besloot hij zich weer te richten op de gastronomische keuken. Op het luxe motorpassagierschip Magnifique werkt hij als chef-kok, waar hij een voortreffelijk diner presenteert voor de fiets-vaarvakantie-gasten. Elk jaar kookt hij zoal voor vakantie-groepen van de National Geographics.

Ivonne Bom
In Zeeland is Ivonne geboren en getogen. Tijdens haar vele fiets- en zeiltochten kreeg ze oog voor de schoonheid van het Zeeuwse landschap. Dit motiveerde haar om kunstopleidingen te volgen in Rotterdam en Den Haag (Kunst Academie).​ 
Ze heeft op diverse scholen en buitenschoolse opvang cultuur- en kunstworkshops verzorgd. Na een aantal jaar zocht ze naar cultuur- en kunstacitiviteiten voor volwassenen en kwam zij als coördinator bij het Nivon terecht. Hier heeft ze klein schalige evenementen georganiseerd van Poezie tot Talentenjacht en "Huiskamer"-concertjes. 

Tot voor kort exposeert zij haar kunstwerken en daarnaast leert zij van Peter de fijne kneepjes van het koken en is ze naast "kunstzinnig" ook "Culinair van Geest".

 

bottom of page