top of page
IMG_7424.JPG

Zeilen

 

€55 p.p. per dagdeel.

min. 4 pers

max. 70 pers.

Zeilen op de Zeeuwse wateren.

 

Met ons klassiek zeilschip “Noorderlicht” laten wij u genieten van een tocht over de Zeeuwse wateren voor een ontspannen “Zeeuws Bounty gevoel”. 

We zeilen met kleine en grote groepen. Zijn er meer dan 12 personen dan zetten we een extra zeilschip in. Zo varen we met meerdere oudere schepen over het water.

 

Duur zeiltocht: 3 uur

 

incl. schipper

incl. koffie/thee & Lekkernij

 

Tip: aansluitend diner? Kijk bij Field-Dinner of  Vespa Pizza

 

Minder dan 4 pers. of grote groep ?

Bel 00 31 (0)611922531

IMG-0404_edited.jpg

Een zeiltocht op het klassieke schip "Noorderlicht" is een geweldige en unieke ervaring!

 

Met een kleine en grote groep gasten wordt er gevaren rondom het eiland Noord-Beveland. Deze tocht is er voor iedereen die van gezelligheid houdt of voor mensen die juist in stilte willen genieten van het uitzicht en de mooie Zeeuwse luchten. Gasten kunnen lekker relaxen aan boord. De actieveling kan de schipper en matroos helpen met bijvoorbeeld het voor anker gaan of het hijsen van de zeilen. 

Bij grotere groepen varen we vaak in combinatie met Stichting Behoud Hoogaars.

 

Het Veerse Meer wordt ook wel het "Caribische" Veerse Meer genoemd. Een aantrekkelijk kunstmatig brak/ zoutwatermeer met een lengte van 22 km.

Er zijn 17 eilandjes waarvan er 12 bezocht kunnen worden.

Het meer heeft bijzondere bewoners die op weinig plaatsen in Nederland te vinden zijn: het Zuiderzeekrabbetje, de Trompetkalkkokerworm en het Palingbrood. Jaarlijks worden er rond de 12.000 forellen uitgezet.

bottom of page